Kuivaneulaus

Länsimaiseen lääketieteeseen pohjautuva kuivaneulaus on akupunktioneuloja hyödyntävä hoito, jossa hoitava tekijä ei ole mikään aine, vaan hoito pohjautuu pelkkään neulan kehoon aiheuttamaan vaikutukseen. Neulan pistot stimuloivat immuunijärjestelmää paikallisesti, joka auttaa kehon omia parannusprosesseja käynnistymään.

Kuivaneulaus on erinomainen hoitomuoto tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Sitä on maailmalla hyödynnetty jo pitkään, mutta Suomessa kuivaneulauskoulutukset ovat olleet käynnissä vasta joitain vuosia.

Niin sanottujen triggerpisteiden hoidossa kuivaneulaus on loistava apu. Triggerpisteet ovat lihaksen sisällä lihassäikeessä olevia usein hyvin kipeitä pisteitä. Nämä pisteet voivat aiheuttaa lihaksen kiristymistä tai säteillä kipua toiseen kohtaan kehoa.

Hoito voidaan suorittaa lähes koko kehon alueelle ja sen vaikutus on usein nopea. Yleisiä vaivoja, joita kuivaneulauksen avulla voidaan hoitaa ovat mm. selkäkivut, hartiakivut, nivelsäryt, migreeni, penikkatauti, tenniskyynerpää sekä muut lihaspohjaiset kivut.

Kuivaneulauksen hinta

  • Kuivaneulaus 60min 65€