Fysioterapia

Fysioterapiassa keskitytään kivun poistamiseen. Muita tavoitteita ovat usein myös liikkeen sekä työ- ja toimintakyvyn edistäminen. Fysioterapian avulla pyritään tukemaan asiakkaan työssä, kotona ja ulkomaailmassa selviytymistä sekä ylläpitämään hänen toimintakykyä ja yleistä terveyttä.

Koska ongelmat on aina yksilöllistä, jokaiselle asiakkaalle pyritään löytämään hänen tilanteeseensa sopivat harjoitteet ja toimintamallit huomioiden hänen voimavaransa ja mahdolliset rajoittavat tekijät. Terapiaa voidaan toteuttaa sairaalassa, kuntouttavilla osastoilla ja terveysasemilla sekä asiakkaan omassa toimintaympäristössä, kuten. kotona, vanhainkodissa tai päiväkodissa. Hoitomenetelmiä ovat ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia ja apuvälinepalvelut.

Ammattinimikettä fysioterapeutti saa Suomessa käyttää ainoastaan Valviran vahvistama terveydenhuollon asiantuntija.

Fysioterapiaan voidaan hakeutua monesta eri syystä, mutta tässä joitain yleisimpiä: iskiaisvaivat, niska-hartiavaivat, noidannuolet, rintarangan kipu, kiertäjäkalvosimen vaivat, olkapäävaivat, tennis- ja golfkyynärpäät, juoksijan ja hyppääjän polvi, SI-nivel- ongelmat, lonkan ja lantion kipu/toimintahäiriöt

Fysioterapian hinnat

  • Fysioterapia 60min 67€
  • Fysioterapia 45min 58€
  • Fysioterapia 30min 50€